Jensen Outdoor er ejet af Pia og Claus Jensen.

Vi er begge vokset op med naturen lige uden for døren og har begge været spejdere fra barnsben og nydt alt hvad naturen nu kan byde på.

Vi har derfor også bosat os på en naturperle midt i Gludsted-plantage, hvor vores drenge også har fået fornøjelsen af at opleve naturen på meget tæt hold.

Vi synes dog ofte at det er svært at finde tøj til jagt og friluftsliv på nettet, hvor varerne er detaljeret beskrevet samt hvor de har et ordentligt målskema, hvilket jo er særdeles vigtigt for at man trygt kan handle i en netbutik. Samtidig vil vi gerne forhandle varer af høj kvalitet men til favorable priser.

Pia har arbejdet i textil branchen i mere end 20 år med forkærlighed for jagt og friluftstøj, da funktioner, membraner osv er et utrolligt spændende område. 

I NETBUTIKKEN kan du trygt købe alle vores produkter (jagt-, friluftsliv, hundefører, geocaching mm.....)

Hvert enkelt stykke tøj er blevet målt op – da vi jo alle ved at størrelser og mål kan varriere meget. Men pga dette kan du være 100% sikker på at de opgivne mål er de reelle mål, hvilket vil gøre det nemmere og mere trygt for dig at handle her.

Alt tøjet er nøje udvalgt på baggrund af høj og god kvalitet. Alle funktioner vil  også være beskrevet, så du ikke er i tvivl om hvad du kan forvente at modtage.

Gå endelig på opdagelse og lad dig inspirere på de følgende sider.

 

GÅRDBUTIKKEN har til huse i vores gamle hyggelige stald, som er blevet gennemrestaureret og derfor nu fungerer rigtig godt som en butik.

Ud over de varer der findes i netbutikken, bugner butikken også af diverse rester. Dvs at vi har tøj i alle pris-klasser. I butikken er der mulighed for at prøve tøjet i rolige omgivelser.

Der er altid kaffe og the på kanden – så kom endelig indenfor og få en god oplevelse samt gør en god handel.

Ring og aftal et tidspunkt pr telefon (61 39 27 67). Ligeledes kan specielle arrangementer for grupper, klubber, venner, foreninger el. lign. aftales.

 

Velkommen i begge butikker.

 

Venlig hilsen Pia og Claus Jensen.