Returnering og ombytning

 

Fortrydelsesret:
Fortryder du købet hos Jensen Outdoor, har du 14 dage til at meddele at du fortyder købet fra den dag du modtager varen - og herefter 14 dage til at sende varen retur. Ved brug af fortrydelsesretten skal du sende os en meddelelse via e-mail til info@jensen-outdoor.dk eller almindelig brev. samt opgive ordrenr. 

Adressen er:
Jensen Outdoor  

Jægersprisvej 5

7441 Bording

 

Særregel for Norge. Fortryder du dit køb, og retunere varen fratrækkes fragten kr 200 ved tilbagebetallingen af ordrens beløb.

Du skal være opmærksom på at fortrydelelseretten  ikke gælder ved at nægte at modtage varen eller at udlade at afhente den ved transportøren.

Ved brug af fortrydelseretten skal du selv betale for portoen når du sender varen retur til os.

Den vare du ønsker at sende retur, skal sendes forsvarligt og i original emballage. Varen skal altid returneres i  samme stand og mængde, som da du modtog den. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes, refunderer vi købesummen til din konto.

Fortrydelsesretten gælder ikke for varer hvor du har fjernet forseglingen/emballagen.

Ved eventuelle skader, som opstår under transporten, ved returnering af en vare er du selv ansvarlig for.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en email (husk at oplyse email adresse), når vi har modtaget varen. I emailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

 

Varens stand, når du returnerer den:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik. Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. Varen skal desuden returneres i original emballage, som ikke er beskadiget eller har synlige mærker. Emballagen har betydning for varens værdi, og vil ved beskadigelse have en betydelig værdiforringelse af varen. 

 

Sådan gør du:

For returnering af en vare bedes denne sendes til nedenstående adresse. 

Adressen er:
Jensen Outdoor

Jægersprisvej 5

7441 Bording

 

Når du returnerer varen med posten, bedes du udfylde og vedlægge nedenstående returseddel. Når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til betingelserne for, at fortrydelsesretten kan udnyttes refunderer vi købesummen til din konto, hvorfra beløbet er trukket.

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Hent returseddel her (PDF)

 

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation, vil du altid få tilsendt en mail, når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation. 

 

Tilbagebetaling:

Vi foretager tilbagebetalinger som returvarerne indkommer. Vi krediterer din tilbagebetaling til det samme betalingskort, du brugte ved ordreafgivelsen. 

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.
Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Har du betalt med kreditkort, og skal du have penge tilbage, skal du være opmærksom på, at der, afhængig af korttypen, kan være en væsentlig forsinkelse fra vi annullerer betalingen til beløbet frigives. Har du betalt med Dankort bør du modtage pengene inde for 1-2 arbejdsdage. Har du derimod benyttet Visa, Visa Electron, MasterCard, Maestro, American Express eller Diners Club kan der går op til 28 bankdage.

 

Ombytning:

Find den vare på webshoppen, som du ønsker at ombytte til – og skriv følgende på din faktura eller en kopi af fakturaen: Artikel nummer, produktnavn, størrelse, farve og antal.

Læg fakturaen/kopien sammen med den vare du vil bytte og pak varen forsvarligt ind (det er dit ansvar at den er pakket forsvarligt ind) og send den til nedenstående adresse:

Adressen er:
Jensen Outdoor

Jægersprisvej 5

7441 Bording

 

Ved prisforskel:

Hvis den nye vare koster mindre, får du et tilgodehavende hos os.

Hvis den nye vare koster mere, skal dette beløb overføres til vores konto inden vi afsender den nye varer. Du kan bede os sende en ny faktura inkl vores konto nummer, hvilket kan ske på email info@jensen-outdoor.dk